O nama

Moja Tvrtka nastala je kao rezultat želje da ponudimo aplikaciju koja će pomoći poduzetnicima voditi poslovanje u pokretu, na zaslonu mobilnog uređaja ili tableta te tako olakšati poslovanje, troškove i donošenje odluka.

 

IDEJA NASTALA IZ DUGOGODIŠNJEG VOĐENJA POSLOVANJA I ISKUSTVA:

 

Vomi consulting d.o.o. je tvrtka kći Vomi commerce d.o.o. koja dugi niz godina nudi usluge računovodstva za male i srednje poduzetnike.

 

“U Vomi commerce d.o.o. svakodnevno radimo s najrazličitijom dokumentacijom i kroz godine rada uočili smo promjene u zahtjevima vođenja modernoga poslovanja. Aplikacija je nastala kao želja da pomognemo odgovoriti na te zahtjeve te pomoći sebi ali i našim klijentima.” – Mladen Ardalić CEO u Vomi commerce d.o.o.

 

Današnje društvo postaje digitalno pa tako i tvrtke svoje poslovanje prebacuju na web i to je odavno stara vijest. Kako bismo odgovorili na trend prebacivanja tradicionalnog ureda u onaj mobilni ponudit ćemo klijentima Moja Tvrtka aplikaciju koja će svim poduzetnicima omogućiti za malu cijenu veliku korist i isplativosti. Uštedjeti ćete vrijeme, novac i postati učinkovitiji.

 

Moja Tvrtka nudi mogućnost za iOS i Android, no u budućnosti ćemo širiti uslugu na računala.

Putem poslovne i mobilne aplikacije Moja Tvrtka moći ćete izdavati račune, ponude, kreirati izvještaje, putne naloge, pratiti troškove i učiniti svoj tim još učinkovitijim kontrolirajući izvršene zadatke a sve to praćeno kronološki i organizirano.