Moja Tvrtka aplikacija - kreiranje troškova u aplikaciji

Troškovi

Želite pratiti i evidentirati troškove Vaše tvrtke ali ne znate kako?

Ukoliko ste mali ili srednji poduzetnik, obrtnik ili freelancer aplikacija Moja Tvrtka štedi novac i vrijeme te je vaš uređaj za praćenje troškova tvrtke uvijek s Vama.

Izbornik troškovi u aplikaciji Moja Tvrtka služi kako bismo mogli evidentirati troškove našeg poslovanja koji će nam kasnije služiti u izvještajima. Također kroz unos različitih vrsta troškova možemo pratiti udjele pojedinih troškova u ukupnom poslovanju.

Bitno je da tvrtke koje su u sustavu PDV-a evidentiraju neto troškove, dok tvrtke koje nisu u sustavu PDV-a trebaju evidentirati bruto iznos kao trošak. Naplaćeni troškovi će biti u crnoj boji dok će troškovi koji još nisu plaćeni biti u crvenoj boji kako bismo lakše mogli razlikovati dugovanja i rashode.

Troškovi obuhvaćaju sve ulazne račune (URA), dok putni nalozi ne pripadaju troškovima, već imaju svoju kategoriju.

Detaljna analiza troškova i usporedba prihoda i rashoda biti će kvantitativno i grafički prikazana u izborniku izvještaji poslovne aplikacije Moja Tvrtka

Aplikaciju Moja Tvrtka možete preuzeti sa dostupnih trgovina aplikacijama:

Moja Tvrtka App Store - iOS aplikacija

Moja Tvrtka Google Play - Android aplikacija

Ukoliko trebate pomoć u korištenju aplikacije Moja Tvrtka, možete pogledati upute za korištenje koje smo za Vas pripremili.