Opći uvjeti korištenja

UVJETI POSLOVANJA

Prodajno osoblje Vomi consulting d.o.o. jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF)

Prodavatelj je tvrtka Vomi consulting d.o.o., Ulica Hrvatske Republike 17b, Osijek, Hrvatska, Kranji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Isporuku aplikacije vršimo nakon vidljive uplate na račun, a usluga se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal).

www.mojatvrtka.hr je registrirana domena tvrtke Vomi consulting d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina www.mojatvrtka.hr (Vomi consulting d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: [email protected] .

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Vomi cosulting d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Vomi consulting d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA (vrijedi od 15. 2. 2016.)

Regulativom EU od 15. 2. 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice www.mojatvrtka.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

Informacije o tvrtki:

Vomi consulting d.o.o. za informacijske tehnologije, marketing i usluge
Ulica Hrvatske Republike 17b,,
31000 Osijek

Adresa elektroničke pošte:

[email protected]

Info telefon:

031 202 481

091 518 66 41

Radno vrijeme je radnim danom od 7 do 15 .

Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email [email protected]

Tvrtka upisana u trgovački registar:

Trgovački sud u Osijeku / MBS: 030070868 / OIB: 54258390599

Zagrebačka Banka D.D.

IBAN: HR4223600001102438758

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn / u cijelosti uplaćen

Direktor: Mladen Ardalić

NAČINI PLAĆANJA

Prodajno osoblje Moja Tvrtka jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Cijena je ista za sve oblike plaćanja!

Web trgovina Vomi consulting d.o.o. vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to na dva načina:

1. Općom uplatnicom

Uplate primamo na račun Zagrebačke Banke d.d.

IBAN: HR4223600001102438758

2. Internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate zaprimamo na račun Zagrebačke banke.

IBAN: HR4223600001102438758

3. Paypal

Plaćanje Paypalom smatra se najsigurnijim načinom plaćanja preko interneta.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

IZJAVA O PRIKAZU VALUTE

Sve cijene na web shopu www.mojatvrtka.hr su izražene u kunama. Možete odabrati prikaz cijene u eurima, ali uzmite u obzir da na taj način dobivate samo informativnu vrijednost prema HNB tečaju, dok se samo plaćanje vrši u kunama.

POVRAT

Prodajno osoblje Moja Tvrtka jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Povrat robe vrši se kontaktom na [email protected] bez potrebe za osobnim dolaženjem i moguće je otkazati paket unutar 14 dana.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.