Moja Tvrtka aplikacija - kreiranje ponuda u aplikaciji

Ponude i Računi

Želite izraditi ponudu i/ili račun klijentu ali ne znate kako?

Aplikacija Moja Tvrtka omogućava Vam kreiranje ponuda i računa na dlanu dok ste u pokretu. Izradite ponude i račune prema unaprijed definiranim klijentima, proizvodima i uslugama koje odaberete.

Izradite ponudu ili račun odabirom klase, klijenta i proizvoda ili usluge te po želji možete odabrati popust ili promijeniti stopu PDV-a ukoliko je to potrebno. Poslovna aplikacija Moja Tvrtka također nudi izmjenu datuma dospijeća, isporuke i izdavanja ponuda i računa kao i klasa ponuda i računa te konverzija u druge valute.

Kada ste izradili ponudu ili račun možete ga preuzeti na uređaj, isprintati ili poslati e-mailom u PDF formatu. Aplikacija Moja Tvrtka automatski kreira zaglavlje i podnožje ponude i računa u PDF dokumentu, pa se ne morate brinuti oko izgleda dokumenta.

U ovom programu za izradu ponuda i računa imate mogućnost kopiranja identične ponude ili računa koju možete slati drugim klijentima. Ponudu i račun možete kreirati iz prethodno kreirane ponude koju ste već poslali klijentu, te samo u navedenoj ponudi pritisnete “iz ponude kreiraj novi račun” Završeni i kreirani računi i ponude se kategoriziraju prema potvrđenim računima i ponudama, u tijeku i računima i ponudama izvan roka plaćanja.

Također ako ne dovršite ponudu i račun do kraja, on se automatski sprema u skice. Aplikaciju Moja Tvrtka možete preuzeti sa dostupnih trgovina aplikacijama:

Aplikaciju Moja Tvrtka možete preuzeti sa dostupnih trgovina aplikacijama:

Moja Tvrtka Google Play - Android aplikacija

Moja Tvrtka App Store - iOS aplikacija

Ukoliko trebate pomoć u korištenju aplikacije Moja Tvrtka, možete pogledati upute za korištenje koje smo za Vas pripremili.