Moja Tvrtka aplikacija - početni zaslon aplikacije

Poslovna aplikacija

Poslovna aplikacija Moja Tvrtka nastala je kao rezultat želje da ponudimo aplikaciju koja će pomoći poduzetnicima voditi poslovanje u pokretu, na zaslonu mobilnog uređaja ili tableta te na taj način olakšati poslovanje, troškove i donošenje odluka.

Današnje društvo postaje digitalno pa tako i tvrtke svoje poslovanje prebacuju na web i to je odavno stara vijest. Kako bismo odgovorili na trend prebacivanja tradicionalnog ureda u onaj mobilni ponudili smo klijentima poslovnu aplikaciju Moja Tvrtka koja će svim poduzetnicima omogućiti za malu cijenu veliku korist i isplativosti. Uštedjeti ćete vrijeme, novac i postati učinkovitiji.
Putem poslovne aplikacije Moja Tvrtka moći ćete izdavati ponude i račune koji se mogu spremiti u PDF formatu te slati e-mailom unutar aplikacije, izraditi putne naloge i putne račune u kojima ćete moći specificirati detalje poput kilometraže, vrste putovanja bilo vlastitim ili službenim vozilom te dodati dnevnicu djelatnicima, pratiti troškove i učiniti svoj tim još učinkovitijim kontrolirajući izvršene zadatke a sve to praćeno kronološki i organizirano na jednome mjestu. Unutar B2B modula ćete moći komunicirati s Vašim klijentima tako da ih možete obavijestiti o svim vašim novim ponudama, promocijama i izmjenama te također slati dokumente Vašem računovodstvu. Moj tim modul će vam pomoći organizirati zadatke koji vaši suradnici ili djelatnici trebaju obaviti s pripadajućim zadatkom i informacijama koje su im potrebne za obavljanje istog.
Ovisno o paketu kojeg uzmete imati ćete mogućnost voditi više tvrtki unutar aplikacije sa samo par klikova kao i neograničen broj korisnika (djelatnici, suradnici) koje u svoju tvrtku možete pozvati.

Vjerujemo da će ova poslovna aplikacija uvelike olakšati poslovanje svim vlasnicima tvrtki ili onima koji se bave organizacijom poslovanja jer smo ju krenuli razvijati upravo zbog sebe i svojih klijenata a kako bismo odgovorili na zahtjeve modernoga načina poslovanja.
Želja nam je da poslovna aplikacija Moja Tvrtka postane mobilni pomoćnik i dodatni član tima.

Aplikaciju Moja Tvrtka možete preuzeti sa dostupnih trgovina aplikacijama:

Moja Tvrtka aplikacija - ikona i poveznica na Google Play
Moja Tvrtka aplikacija - ikona i poveznica na Apple App Store